7.3.11

kadın onuru ve portakal

 KADIN ONURUnun matematiksel ifadesi =Kadının özgürlük talebi/Tacizciler+sapıklar+töreciler+maçolar ve bütün eşitlik karşıtları)


Pay kısmındaki  değer büyüdükçe kadın onuru artar. Paydadaki değerler büyüdükçe kadın onuru azalır. Paydadaki değerlerin değişmesinde erkek cinsiyetinin feodal kültür etkisi kadar, kadın toplumunun genel olarak nesil yetiştirmedeki yanlışlarından ve eksiklerinden de kaynaklanabilir. Saldırıya maruz kalan kadın açısından onur değişimi olmaz, ancak toplumsal algı ve moral bakımından olumsuz etkiler.

 Hayatı eşit paylaşmak huzur ve mutluluğun kışkırtıcı nedenidir…
Valla doğru söylüyorum, inanmıyorsanız bir de BURAya bakın


1 Ara 2007 tarihinde yüklendi/Kadir Binici

inadına sevgili



6 yorum:

Ebru dedi ki...

Sen çok farklısın asıl. Öyle yerlerinden ve öyle zarif dokunuyorsun ki mutlaka mutlaka zihinde yer ediyor değindiğin her satır.

zihni örer dedi ki...

Yazdıklarımın anafikri ütopyamdır; ötopyamı seviyorum.

Onurlandırdın beni sevgili Ebru:)

Eleştirel Günlük dedi ki...

Matemetkten pek anlamam ve yasamin formullere sigdirilisini da pek sevmem ama bu kulaga hos geldi. Yaratici. Farkli. Bi de oburunu anlamayan okuzler bunu anlarlar belki.. Cok sagol..

zihni örer dedi ki...

Sevgili Dost,
yaşamın normal yanını formüllere elbette sığdıramayız da,
ortada problem olduğunda matematik işe yarıyor doğrusu. Hele de bizim ülkemizdeki gibi çok bilinmeyenli denklemler ile yaşamak zorunda bırakılıyorsak, cebir, integral, logaritma, geometri..... iş görür gibime geliyor. Bu bir dillerden biridir sadece.
öküz dili, kuş dili, matematik dili.....:))
teşekkürler.

Zeyno dedi ki...

Mis gibi hüzün koktu...

zihni örer dedi ki...

o portakal çiçeğiydi:)